Blik...

 wat zagen anderen bij het werken met Lettergegrepen.

"Inspirerend qua materialen die je mee hebt en inspirerend qua energie en enthousiasme die je uitstraalt over dichten. Je hebt ons zelf laten ontdekken en lekker laten doen. Daar waar nodig sloot je aan bij het ontdekken en voegde je nog meer toe. Heel prettig hoe je bij dit alles nauw aansloot op onze behoefte en werkwijze. Geheel op maat!
De inspiratie hield niet op bij het afsluiten van de middag. Behalve mooie en concrete ideeën voor de volgende dag heb je iets in gang gezet waar we nog steeds van profiteren! 

Je Dichtkid is in gebruik. Benieuwd naar je andere producten en eigen materialen!"

Rianne, leerkracht

 

"De kinderen zijn enthousiast gemaakt, zo leuk kan poëzie zijn! Door niet-standaard uitwerkingen en opdrachten was er voor een ieder wat wils."

Ingrid, leerkracht

 

"Janneke heeft op een laagdrempelige manier de leerkrachten op Sccsschl 3.0 in contact gebracht met poëzie. Ze is in staat om de professionals zelf aan het denken te zetten, actief met poëzie bezig te laten zijn, met elkaar over gedichten in gesprek te gaan en zelf actief aan het dichten te slaan. De verrassing was bij meerdere mensen duidelijk aanwezig hoe dichtbij poëzie blijkt te liggen om het vervolgens ook in te kunnen zetten in de groep. In de groep wordt het door de kinderen vol enthousiasme opgepakt. Later in het jaar is de stap dan klein om er weer een dichtvorm bij te pakken. De portfolio's van de kinderen zijn al met mooie schrijfsels verrijkt."

Anja, schoolleider